IPhone 4 Jailbreak Sonrası Modifikasyonlar - Part IV

Merhabalar bugünkü konumuz aşağıdaki ekran görüntüsüne sahip olmak için gereken plugin ve app ler.

Kilit aç ekranı & şifre ekranı: Hava durumu tarih ve saatin arayüzü için Lockinfo(weather plugini ile beraber) Not:lock slider ı lockinfo dan gizleyiniz.

Şifre ekranı : Daha önceki konulardan hatılayacaksınız AndroidLock XT uygulaması lockslider yerine android kilit deseni ile unlock yapmamıza imkan tanıyor.

Ana Ekran: 
-Ana ekranda kullanmakta olduğum tema farklı temalardan oluşturduğum kendi temamdır.Buradan indirebilirsiniz.

-Kilit ekranında kullandığım lockinfo aynı zamanda ana ekrandada yeni widget eklememize imkan tanıyor. Yapmanız gereken ayarlardan lockinfo sekmesine gelip home screende görünmesini istediğiniz pluginleri açmak.

-Orta kısımda wallpaper ile birlikte görünen hava durumu ve saat widget ise iflat4 weather+24 clock un benim tarafımdan düzenlenmiş hali. linkten indirebilirsiniz.
Linkten aldığınız dosyayı arşivden çıkarttıktan sonra wincsp yada ispirit ile cihaz içerisinde /Library/Themes/ in altına kopyalıyoruz (klasör halinde). Daha sonra winterboard dan temayı aktif hale getiriyoruzve cihazı restart yapıyoruz.

-İkonları dilediğimiz gibi dizmek için arada boşluk bırakarak yada altdan hizalayarak dizmek için, Gridlock plugini işimizi görecektir. Cydia dan gridlock ı iosunuza uygun olan versiyonunu seçip kurunuz. Cihazı restart ettiğinizde ikonlar dilediğiniz gibi hareket edecektir.

-Dock kısmındaki ikonların sayısını 5 e çıkarmak içinse scrollingboard uygulaması işimizi görecektir. Aynı zamanda bu uygulama klasörleme yaptığımızda istediğimiz kadar uygulamayı tek bir klasörde toplamamızı sağlayabiliyor....


iyi modifikasyonlar....

Hiç yorum yok: