IPhone 4 Jailbreak Sonrası Modifikasyonlar - Part II (AndroidLock XT)

Merhabalar

Önceki yazımda sizlerle Iphone'unuzu jailbreak sonrası modifikasyon hazırlıkları ile ilgili bilgiler paylaşmıştım. Şimdi ise konu ile ilgili kendi cihazımda test ettiğim birkaç uygulama-yamayı sizlerle paylaşacağım.

Iphonun kilit ekranından sıkılanlar ve "slide to unlock" ekranından hoşnut kalmayanlar için Android Lock XT hoş bir değişiklik yaratabilir.
Arayüz olarak android kilit deseni ile aynı.
Ek özellikler;
1-Hatalı giriş loglaması : Kaç defa saat kaçta hatalı giriş yapılmış bunun bilgisini cihaz üzerinde tutabiliyoruz.
2-Kişisel "Kilidi Aç" yazısı : Standart "Kilidi Açmak için Dokunun" v.s. gibi yazılar yerine dilediğiniz yazıyı yazma imkanı tanıyor.
3-Kilit Deseni Özelleştirmesi : Normalde Android kilit deseni standart yuvarlak noktalar üzerinde kilit deseni çizmemizi sağlar. Fakat AndroidLock XT de arka plan değişimi, saydamlık ayarı ve tema değişimine izin veren bir arayüz var.
Standart gelen temalar arasında ; AndroidLock HD, Blades,Hauemgod, Pac Man, Squares gibi temalar bulunmakta.









Uygulamayı yüklemek için Cydia source kısmından http://apt.xsellize.com/ kaynağını ekliyoruz. Ekleme tamamlandıktan sonra (eklerken hata verebilir bazen sunucu cevap vermeyebiliyor) araba kısmına gelip AndroidLock XT yazıp uygulamayı cihazımıza kuruyoruz. Kurulum işlemleri bittiğinde ana menüye bir ikon eklenmeyecektir. Doğrudan ayarları kısmına AndroidLock XT şeklinde bir sekme açacaktır. Bu sekmeden kilit ekranınızın nasıl görünecağine dair bütün ayarlamaları yapabilir, kilit deseni değiştirebilir ve logları inceliyebiliyor olacaksınız.




















to be continued...

Hiç yorum yok: