sony ericsson xperia arc ..... geliyor...



Önümüzdeki 3 ay içinde Tr ye geleceği açıklanan Sony Ericsson Xperia Arc......


Günümüz akıllı telefon piyasasında arka arkaya yeni ürünler tanıtan üretici firmalar kıyasıya bir yarış içerisinde. Çok yakın bir geçmişte Xperia X10 ile akıllı telefon piyasasına terkrar giriş yapmaya çalışan Sony Ericsson yeni ürünü Sony Ericsson Xperia Arc ile diğer ütericileri sıkıntıya sokacak gibi görünüyor.

Android işletim sistemi, Sony Mobile BRAVIA Engine teknolojisi ile geliştirilmiş 4.2" lik multitouch ekranı,Sony Exmor R teknololisi ve Xperia ARC CMOS sensör ile 720p HD video kaydı , 8.1 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilme özelliğiyle Xperia Arc teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği bir ürün.

Akıllı telefonların günümüzde çok yaygın olduğu, gün geçtikçe de yayılmakta olduğunun farkındayız. Fakat bu tip cihazların en büyük derdi pil ömürleri. Bütün yeni nesil telefonlarda pil ömürleri abartılarak yazılır. Kullanmaya başladığınızda en fazla 1,5 gün gittiğini zaman zaman gün içinde de bittiğini göreceksinizdir.

Önceki nesil üretimlerde diğer markalara nazaran Sony Ericsson pil ömründe açık ara fark atıyordu. Umarım yeni nesil ürünlerde de pil teknolojisindeki başarısını devam ettirir, bizlerde pil derdi olmadan telefonlarımızda internette surf yapar, film izler yada 3d gscope oyunlarını rahatça oynaya biliriz.


Sony Ericsson Xperia ARC
Teknik Özellikleri (resmi tr sitesi)

Hiç yorum yok: